Μάθημα κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στο Νηπιαγωγείο με τον κύριο Αρκούδο!

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και όλα τα παιδάκια πρέπει να φοράνε μάσκα στο σχολείο, ώστε να προστατευθούν από έναν επικίνδυνο ιό... Αυτά άκουσε ο κύριος Αρκούδος και επισκέφθηκε το σχολείο μας για να μάθει περισσότερες πληροφορίες! Έβαλε κι εκείνος στην τσάντα του διάφορες μάσκες: μια μάσκα αποκριάτικη, μια θαλάσσης και μια οξυγονοκόλλησης!

Τα παιδιά μας στην αρχή γέλασαν αλλά μετά με υπομονή και αγάπη έδειξαν στον κύριο Αρκούδο ποια μάσκα πρέπει να φοράει, πώς να τη χρησιμοποιεί σωστά και να τηρεί τους κανόνες υγιεινής.

Μένουμε ασφαλείς…

Τώρα που ήρθαμε ξανά στο σχολείο μας παιδιά

μάθαμε τα χεράκια μας να είναι καθαρά.

Βάζουμε αντισηπτικό, σαπούνι και νερό

και όλοι μένουμε ασφαλείς απέναντι στον κορωνοϊό!!!

 

Η νέα σχολική χρόνια ξεκίνησε και τα παιδιά μας προσαρμόστηκαν αμέσως σε νέα δεδομένα, όπως η χρήση της μάσκας, οι αποστάσεις και βέβαια το καλό πλύσιμο των χεριών, έτσι ώστε να μείνουμε όλοι ασφαλείς απέναντι στην μετάδοση του ιού.

Με παιχνίδια, τραγούδια και κατασκευές, πέρασε στα παιδιά μας το μήνυμα της αυτοπροστασίας! Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση!!

Παιχνίδια γνωριμίας, επικοινωνίας κι εμπιστοσύνης στο Νηπιαγωγείο μας!

Οι πρώτες μέρες βρίσκουν δασκάλες και μαθητές του νηπιαγωγείου στον κήπο του σχολείου μας να παίζουν παιχνίδια γνωριμίας, επικοινωνίας κι  εμπιστοσύνης.

Φωνάξαμε δυνατά τα ονόματά  μας, φτιάξαμε  έναν  ιστό και βοηθήσαμε  τη  φίλη μας,  την αραχνούλα, να βρει τον δρόμο της. Το παιχνίδι «τα μαγικά τσεπάκια των ερωτήσεων» ήταν ένας ακόμη τρόπος να μιλήσουμε για τον εαυτό μας και τις προτιμήσεις μας! Τι πιο ωραίο από το να ξεκινάμε με την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και φυσικά να γνωρίσουμε τον εαυτό μας!!!

Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως υποσχεθήκαμε  πως πλέον θα είμαστε μια ομάδα, θα αγαπάμε ο ένας  τον άλλον και δε θα ανταλλάζουμε λόγια που πληγώνουν!

First day of kindergarten

Our little explorers played the “all about me” game and they enjoyed it a lot!! They rolled the dice and they had a turn to talk about their preferences and themselves! Looking at the pictures helped them answer simple questions!! It is so lovely to see them develop their vocabulary while playing!!! Our school year started with lots of games, stories and songs, using the outdoor area!!!  Hip hip hooray …let our amazing  journey begin!!

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2020-21

Ευχόμαστε σε όλους η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη δημιουργικότητα, χαρά και υγεία!

Αποτελέσματα Αγγλικών 2020.

  

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τις διακρίσεις τους!!