Η βράβευση των μαθητών μας για τη διάκριση τους στο 13ο διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι»

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τους!!

Ημέρα αθλητισμού

    Στα πλαίσια της ημέρας Αθλητισμού, μας επισκέφτηκε ο Στέφανος Δημητριάδης ένα πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο της Κλασικής Κολύμβησης,. Έχοντας συμμετάσχει σε 2 Ολυμπιάδες (Λονδίνο 2012 και Ρίο 2016) και έχοντας διακριθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μίλησε στους μαθητές της Τρίτης και Τετάρτης Δημοτικού για το αθλητικό ιδεώδες, το Ολυμπιακό πνεύμα  και τη σπουδαιότητα του αθλητισμού στην υγεία μας. Ως απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου του τμήματος Διαιτολογίας - Διατροφής, αναφέρθηκε επιπλέον στη σημασία της σωστής διατροφής και ενυδάτωσης για το σώμα αλλά και για την επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης στο σχολείο και τον αθλητισμό. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε πολλές ακόμη διακρίσεις!

Η δραστηριότητα του μίνι τένις πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου μας από ομάδα ειδικευμένων προπονητών.

«Κουκλοθέατρο στον υπέροχο κήπο του σχολείου μας!!!»

Το κουκλοθέατρο αρχίζει στο προπρονήπιο

 και στην καινούρια σχολική χρόνια,

κέφι τραγούδι  και χαρά,

σε  όλα τα παιδιά χαρίζει!!!!

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2019-20.Ευχόμαστε σε όλους η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη δημιουργικότητα, χαρά και υγεία!

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2019-20

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά  στο Δημοτικό μας Σχολείο θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ. και στο Νηπιαγωγείο μας 11,00 π.μ.

Ευχόμαστε σε όλους η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη δημιουργικότητα, χαρά και υγεία!

Γραφική ύλη τάξεων σχολικής χρονιάς 2019-20.