Αποφοίτηση Στ΄τάξης.

Γιορτή Ε΄ Τάξης Παρασκευή 14-6-2019 «Παίζοντας και χορεύοντας…»

Την Παρασκευή 14-6-2019 σας προσκαλούμε στην καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών της Ε΄ τάξης, στην οποία οι μαθητές θα σας παρουσιάσουν αθλητικά παιχνίδια, χορογραφίες μοντέρνου χορού, καθώς και παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.

Γιορτή ΣΤ΄ Τάξης Πέμπτη 13-6-2019 «Μ’ αρέσουν τα ρεμπέτικα»

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, ολοκληρώνοντας την πορεία τους στο Δημοτικό, σας προσκαλούν την Πέμπτη 13-6-2019 σε μια ρεμπέτικη βραδιά παρέα με τον Βαμβακάρη, τον  Τσιτσάνη, τον Παπαϊωάννου και τον Μπαγιαντέρα.

Να φέρω τον πολιτισμό με ένα γραμμόφωνο παλιό.

Ν’ ακούσουν οι σημερινοί τραγούδια που έχουνε ψυχή.

Μ’ αρέσουν τα ρεμπέτικα,τα λαϊκά τραγούδια.

Μ’ αυτούς τους στίχους του καθηγητή Μουσικής, Θοδωρή Ξυδιά, ταξιδεύουμε μελωδικά παρέα με τα παιδιά μας της ΣΤ’ τάξης στα μονοπάτια του ρεμπέτικου τραγουδιού!

Θα ακολουθήσει η αποφοίτησή μας με τίτλο «Θ’ ανήκω για πάντα εδώ κι αυτό δε θ’ αλλάξει!!!

Διακρίσεις μαθητών μας στη β΄ φάση του 7ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού 2019 για τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού.

Γιορτή Δ τάξης Τετάρτη 12-6-2019 «Άκου τη φωνή της Γης»

Σας προσκαλούμε στη γιορτή των μαθητών της Δ΄ τάξης την Τετάρτη 12-6-2019, σε μια παράσταση με πολλή μουσική, θέατρο, τραγούδι και χορό, με σκοπό να μας ευαισθητοποιήσει για το περιβάλλον και να μας παροτρύνει, ώστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την προστασία του.

Λίγες σταγόνες βροχής, ένα πολύ σοφό γέρικο δέντρο, μερικά ταξίδια στον χρόνο και φυσικά πολλά παιδιά θα χρειαστούν για να μας θυμίσουν κάτι που συχνά οι ενήλικες τείνουμε να το ξεχνάμε… ότι το περιβάλλον έχει ζωή! Το περιβάλλον ζητάει τη βοήθειά μας. Εδώ και χρόνια στέλνει τα σημάδια του και εκπέμπει SOS. Μήπως ήρθε η ώρα να το ακούσουμε και να σταματήσουμε να το αγνοούμε; Σήμερα, λοιπόν, θα ταξιδέψουμε μαζί με τα παιδιά, θα ενημερωθούμε, θα ευαισθητοποιηθούμε, θα γεμίσουμε τις καρδιές μας με αγάπη για τη φύση, αλλά και τον νου μας με τρόπους για να τη σώσουμε. Το περιβάλλον έχει φωνή. Ας την ακούσουμε!

Δ΄ΤΑΞΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Δ΄ΤΑΞΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Γιορτή τμημάτων προνηπίων Ν8 – Ν9 Τρίτη 11-6-2019 «Παιχνίδια που χάθηκαν στο φως»

 

Την Τρίτη 11-6-2019 τα τμήματα των προνηπίων Ν8 – Ν9 θα μας παρουσιάσουν την καλοκαιρινή τους γιορτή με τίτλο «Παιχνίδια που χάθηκαν στο φως» και θα μας «ταξιδέψουν» στις παλιές γειτονιές, όπου έβγαιναν τα παιδιά για να παίξουν παιχνίδια του δρόμου.

Κούκλες, κρυφτό, κυνηγητό, πειρατές και καραγκιόζης ήταν τα παιχνίδια που γέμιζαν τους δρόμους της κάθε γειτονιάς με παιδικές φωνές. Όμως ετούτα τα παιχνίδια δεν υπάρχουν πια! Χάθηκαν στο φως!!! Τα «πήρε» ο αέρας της νέας εποχής. Τα τάμπλετ και τα κινητά, είναι τώρα το παιχνίδι στα χέρια των παιδιών. Παιχνίδια μοναξιάς!!!

Μόνη ελπίδα πια ο κήπος του σχολείου, όπου εκεί θα ζωντανέψει ξανά το όνειρο του κάθε παιδιού που είναι: «Το παιχνίδι»!!!

Εκδήλωση μπαλέτου: Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων

Την Τρίτη 11-6-2019 το τμήμα του μπαλέτου θα μας παρουσιάσει, στην εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, το χορευτικό «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», σε μουσική των A. Reynolds, P. Chaikovsky και του Danny Elfman, από την ομώνυμη ταινία.

Ενδοσχολικός Διαγωνισμός Βιβλιοφιλίας 2019!

Γιορτή Προπρονηπίων τμημάτων Ν4 και Ν5 Πέμπτη 6 Ιουνίου. «Ταξίδια μαζεμένα με όνειρα παραμυθένια»

Ο Πήτερ Παν με τις Τίνκερμπελ, οι πειρατές με τις πειρατίνες τους, ο Αλαντίν και η Τζασμίν, οι Σταχτοπούτες και οι πρίγκιπες, ο Μίκι και η Μίνι, η Άριελ και τα ψαράκια της. Θα μας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο σε ονειρεμένες αναμνήσεις και θα μας βοηθήσουν να γίνουμε κι εμείς μαζί τους ξανά παιδιά!!

Γιορτή Νηπιαγωγείου τμημάτων Ν10,Ν11 και Ν12 Τετάρτη 5-6-2019 «Οδύσσεια»