Ευτυχισμένο το νέο έτος για εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2018 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά με υγεία.

Ωραίες στιγμές από το παζάρι μας.

Προετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας. Θα σας περιμένουμε την Τετάρτη 20/12, το απόγευμα.

Τα παιδιά μας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης παραδίδουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο» του Δήμου μας και στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της ενορίας μας. Με στόχο την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη , ώστε να έχουν την ευκαιρία να περάσουν πιο ζεστές και ανθρώπινες χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Γιορτή τμημάτων Προπρονηπίων «Το ποντικάκι που ήθελε ν’ αγγίξει ένα αστεράκι!!!»

 

Φέτος τα παιδιά του Προπρονηπίου μας, θα σας παρουσιάσουν μια καταπληκτική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο αγαπημένο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017.

Τι θέλουν, λοιπόν, περισσότερο απ’ όλα τα ποντικάκια μας;  Θα τους αλλάξουν τα σχέδιά τους με τις δελεαστικές προτάσεις τους τα στρατιωτάκια, οι κουκλίτσες και οι χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες;  Θα καταφέρουν να πετύχουν τ’ όνειρό τους και να πιάσουν τ’ αστεράκια τους;     

Όλα αυτά θα μας τα δείξουν με κέφι και χαρά τα παιδάκια μας μέσα από την υπέροχη παράστασή τους! Καμαρώστε και χειροκροτήστε τα θερμά  για την τόσο σπουδαία προσπάθειά τους!

Καλή σας διασκέδαση!!!

Από τους χθεσινούς αγώνες ποδοσφαίρου με σχολεία της περιφέρειας μας.

Γιορτή τμημάτων Νηπιαγωγείου

«Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων»

 

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017,  τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας θα σας παρουσιάσουν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία βασισμένη στο αγαπημένο παραμύθι  «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»! Ας ταξιδέψουμε με την Αλίκη και όλη την παρέα της από τη χώρα των θαυμάτων …στη χώρα των Χριστουγέννων!!!