Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου.

Επίσκεψη μαθητών Γ΄ τάξης στο Βιωματικό Πάρκο Junior Paradise

Επίσκεψη Δ' τάξης στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Παγκόσμια ημέρα υγιεινής διατροφής! Από τα παιδιά των τμημάτων του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου μας

Μαζί με τα παιδιά των προνηπίων του σχολείου μας γιορτάσαμε την παγκόσμια ημέρα υγιεινής διατροφής μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο! Μας επισκέφτηκαν η Υγιεινούλα και η Ανθυγιεινούλα και μέσα από υπέροχες δραστηριότητες και  πολύ παιχνίδι μάθαμε για τα οφέλη της  υγιεινής διατροφής και της σωματικής άσκησης!

Επίσκεψη μαθητών Α΄ τάξης στο Βιωματικό Πάρκο Junior Paradise

Τη Δευτέρα 16-10-2017, οι μαθητές της Α΄ τάξης του Σχολείου μας  επισκέφτηκαν  το Βιωματικό Πάρκο Junior Paradise, όπου  παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα με τίτλο «Από το σταφύλι στο κρασί», «Από το σιτάρι στο ψωμί» και «Από την ελιά στο ελαιόλαδο» και στη συνέχεια  ακολούθησε  πρόγραμμα αθλοπαιδιών υπό την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής, κατάλληλα προσαρμοσμένο στην ηλικία των παιδιών.

Η γιορτή των ζώων! Από τα παιδιά των τμημάτων του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου μας

Οικολογική-περιβαλλοντική εξόρμηση το Σάββατο 14-10-2017, στην Πάρνηθα – «Μόλα»

Επίσκεψη μαθητών Β΄ τάξης στο Βιωματικό Πάρκο Junior Paradise

Την Τετάρτη 11-10-2017, οι μαθητές της Β΄ τάξης του Σχολείου μας  επισκέφτηκαν  το Βιωματικό Πάρκο Junior Paradise, όπου  παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα με τίτλο «Από το σταφύλι στο κρασί», «Από το σιτάρι στο ψωμί» και «Από την ελιά στο ελαιόλαδο» και στη συνέχεια  ακολούθησε  πρόγραμμα αθλοπαιδιών υπό την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής, κατάλληλα προσαρμοσμένο στην ηλικία των παιδιών.

Οικολογική-περιβαλλοντική εξόρμηση το Σάββατο 14-10-2017, στην Πάρνηθα – «Μόλα»

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2/10/2017